:: LoVe is in the air ::

oUr PRiDe aNd JoY

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

kLiK saYa uTk TaBuNg BaBy~!!!

:: am sorry all ::

:: am sorry all ::
masih lagi bersawang blog ni kan..lately sume post adalah yang AUTOPUBLISH sahaja..hehehe...sebab hari tu ada masa maka aku auto publishkan sahaja n3 yang ada..bolehla rajin terupdate..but i'll try harder after this ok..THANKS FOR COMING~!!!!!!!!

Friday, December 3, 2010

NeW Blog~!!

salam and hi all~!!!

dua tiga hari ni bosan sangat..sebab keja melambak-lambak..and sebab incik hasben pegi outstation pulak...so dok bosan2 kat umah tu, tangan ni pun saje la mengada menaip sana-sini...and hasilnya --> satu blog baru akan dibuka..hey hey hey~!!!

blog ni lebih kurang macam blog asal yang sekarang ni...just tetiba masa tu ada idea baru untuk menulis..jadi bagi tidak mengganggu cerita-cerita yang sedia ada di sini, aku letakkan kat sana...hehehehe...so, kalau korang rajin and ada masa..bolehla jenguk2 blog tu kat alamat ni Antique Bakery No. 19 and komen la apa yang patut...insya Allah semua komen dan cadangan korang tu akan dijadikan sumber penambahbaikan...

dan oh ye...header blog ini adalah dihasilkan oleh seorang member yang juga seorang blogger..yang mana otak dan jari-jemarinya teramatlah kreatif..sebab lau sendiri nak buat memang x menjadi...kalau ada sesapa yang nak rasa air tangan beliau, ada ditawarkan khidmat meng"create" header di blog beliau..bolehla lawat ke blog Miss Sue...buat masa sekarang masih miss lagi..tapi insya Allah tahun depan mungkin akan bertukar status..hehe..apapun kita tunggu dan doakan beliau okeh..dan blog beliau ni jugak pernah diterbitkan dalam majalah Remaja keluaran November 2010...

ok la..sedikit gambar buat tatapan semua..gambar header yang direka oleh Miss Sue khas untuk blog baru aku..oh yeah~


ini adalah cadangan header beliau yang pertama...oh, disebabkan aku suka lelaki itu maka dia terpilih untuk menjadi model di situ...hehehe...



lepas tu dia kembali dengan cadangan header yang kedua..oh sangat menarik juga yang ini...seperti mana menariknya renungan si model header itu...

dan selepas beberapa cadangan lain yang diberikan..header ini yang menjadi pojaan hatiku...kenapa..??sebab satu: of cosla si model yang memberikan renungan menawan itu...dan sebab dua: background dia yang sangat abstrak, sangat romatik yet sangat simple...ye, aku bersetuju dengan yang ini...apepun thanks a lot Sue~!!!

3 comments:

mizz sue said...

same-same!
tak sabar nak bace blog baru tu..
bila buka..su nak promote kat blog ni..hihi

Nia_dEeyA said...

sue..thanks~
heheheh...nak tolong pomot lak ek..segannye..

mira ;) said...

huhu need:)
lama tak dgr citer.
ada blog baru??
nanti mira usha:D

wHaT Do wE LoVe...???

OuR pReCioUs~!!!

How`s my pregnancy doing?