:: LoVe is in the air ::

oUr PRiDe aNd JoY

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

kLiK saYa uTk TaBuNg BaBy~!!!

:: am sorry all ::

:: am sorry all ::
masih lagi bersawang blog ni kan..lately sume post adalah yang AUTOPUBLISH sahaja..hehehe...sebab hari tu ada masa maka aku auto publishkan sahaja n3 yang ada..bolehla rajin terupdate..but i'll try harder after this ok..THANKS FOR COMING~!!!!!!!!

Tuesday, March 23, 2010

:: MiaSara QisTina - another PermaTa HaTi ::

minggu lepas another one of my friend selamat bersalin...baby girl juga..huhuu...ramai da anak buah ma long (instead of auntie I nak dorg panggil I ma long)...hehehe...nampaknya raya tahun ni kena bajet lebih sket untuk duit raya..yang tu boleh mintak dekat pa long ek... ^_^

my another anak buah is miasara qistina...baby paling tembam setakat ni...tapi tak taula kalau2 anak buah yang bakal lahir nanti ada yang boleh lawan dengan mia...comel kan mia ni..??


itu gambar masa kat hospital pakar an-nur, bangi...geram betul tgk pipi mia..rasa macam nak makan je..heheheh...


ini gambar mia da selamat sampai umah nenek...pandai da dia buka mata besar2 ek...bila da besar nanti mesti bijak mia ni kan...

baby sendiri belum ada lagi..tengok baby kengkawan pun dah buat I rasa sangat happy...sangat bahagia..lagi2 kalau cium dorang ni..betulla ada orang kata..bau baby tu bau syurga...tak faham kenapa ada manusia2 yang sampai ati buang, bunuh anak dorang...kenapa tak diberi pada I yang sangat2 nak ada anak ni..huhuhuh....rezeki...Tuhan lebih tau...

apa pun...congrates to all friends yang selamat jadi parents..untuk yang bakal jadi parents tu I wish you all good luck..semoga semuanya selamat...

2 comments:

aisha said...

huhu thanx net cz publish pic my adorable daughter ni he3 hopefully impian utk mempunyai permata hati sendiri akan tercapai...insya allah... =) well, all the best ya!

Nia_dEeyA said...

thanks sha~
insya Allah..satu ari nanti...aku mmg cadang nk letak gamba sume anak2 buah aku kt cni...agak2 tensen, bosan, sedih, leh la tgk gambar dorg..sejuk ke rasa ^_^

wHaT Do wE LoVe...???

OuR pReCioUs~!!!

How`s my pregnancy doing?