:: LoVe is in the air ::

oUr PRiDe aNd JoY

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

kLiK saYa uTk TaBuNg BaBy~!!!

:: am sorry all ::

:: am sorry all ::
masih lagi bersawang blog ni kan..lately sume post adalah yang AUTOPUBLISH sahaja..hehehe...sebab hari tu ada masa maka aku auto publishkan sahaja n3 yang ada..bolehla rajin terupdate..but i'll try harder after this ok..THANKS FOR COMING~!!!!!!!!

Monday, January 19, 2009

:: bEbEL-MeMbeBeL ::

waaa...banyak pulak menulis arini..keja banyak tp masih ada masa untuk mengetuk keyboard nih..maybe sebab ada komen2 yg tak bape sedap didengar..tp biasalah..kadang2 kita takleh nak arap sume orang akan suka apa yang kita wat, betul tak..??

sebenarnya utk n3 kali ni, aku nak menuyusun jari memohon ampun..kalau2la ada antara kata2 aku,atau penulisan aku wat sesetengah pihak berasa kurang senang..atau apa2 je..tp semua komen dan cadangan aku terima dengan hati yg terbuka..aku cuma tak nak ada orang yg tak senang ati kat aku..yela..kesalahan sesama manusia ni yang paling payah nak mohon ampun..jadi sebelum apa2 aku mintak ampun, mintak maap dulu la ye..

mmg..aku jugak sedar..dalam alam maya ni, macam2 menda boleh jadi..dan macam2 menda kita boleh ragui kebenarannya..aku sendiri tak tau orang2, kawan2 yg aku kenal sepanjang dalam aktiviti blogging ni, bercakap benar atau tak dengan aku..tp mana2 yang mmg memberi aku inspirasi, memberi aku ilham untuk aku meneruskan hobi aku ni, aku memang hargai sangat2 la..sebab aku menulis a.k.a menaip blog ni pun semata2 as hobi..aku pon takde niat nak jadi terkenal atau ape pun..menulis ni salah satu hobi aku..selain dapat memuaskan ati aku sebab dapat menulis, dapat juga berkongsi idea dan pengalaman dgn sape2 jugak yg sudi dtg menjenguk..

so utk yg nak tau..2b honest, aku jugak tataw samada sume cite yg diceritakan semula kpd aku adalah cite betul ataupun tak..yg ada kat blog ni cuma MeMoiR dan ErTi je yg truly my story..fiction yg digarap dr pengalaman idup yg tak seberapa..sKanDaL ialah cite br yg diceritakan semula utk tatapn bersama..jadi kita sama2la menilai kebenaran nya di sini..hehehehe..alamak, terlalu simple pulak rasanya pendekatan aku nih...

kadang2 bile baca novel, slalu kita berangan nak jadi macam watak dalam novel..lately br aku tau, jadi watak dlm novel sebenarnya tak seindah yang kita sangka..hehehehe..apepun..aku cuma berharap blog ni boleh menjadi medan untuk aku berkarya dgn bebas..tak kisahla siapa pun yg komen, siapa pun yg beri input utk aku menulis..aku cuma akan berusaha (bak kata kak hanni)..dan aku akan terus cuba memuaskan minat aku..juga hati sesiapa yg berada di sekeliling aku..

and untuk sume yg sudi komen..thanks sangat2 okies..!!!

p/s: wpun aku rasa macam nama baik aku jd agak tercalar..tp aku tak kisah..as long as aku dapat ramai kawan baru, aku bersyukur..betulla..setiap yg jadi ada hikmahnya..

kak hanni: u inspire me!!!
gaDis_uNgu : be strong okies..??i always pray for ur best
widuri: thanks for ur concern..hope we can share our ideas
mira: thanks jugak..suka layout pokok kat header blog u
all: thanks for all d support..n do tell me if i'm wrong

1 comment:

mira mezmerize said...

hehe..cntik ke pokok tu??thanx..all rightydaiddy..

wHaT Do wE LoVe...???

OuR pReCioUs~!!!

How`s my pregnancy doing?