:: LoVe is in the air ::

oUr PRiDe aNd JoY

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

kLiK saYa uTk TaBuNg BaBy~!!!

:: am sorry all ::

:: am sorry all ::
masih lagi bersawang blog ni kan..lately sume post adalah yang AUTOPUBLISH sahaja..hehehe...sebab hari tu ada masa maka aku auto publishkan sahaja n3 yang ada..bolehla rajin terupdate..but i'll try harder after this ok..THANKS FOR COMING~!!!!!!!!

Friday, March 4, 2011

:: mY HaPpY FRiDaY~ ::

Today is Friday...and aku tau, mostly orang *lebih-lebih lagi yang bekerja* adalah amat menanti-nantikan ketibaan hari yang penuh barokah ini...termasuklah aku...hehehe...tapi Jumaat kali ni boleh dikatakan amat membahagiakan aku ^_^...bukan sebab malam tadi malam Jumaat hokey~ tapi disebabkan beberapa perkhabaran gumbira yang aku terima pada hari Jumaat yang mulia ini....*eceh~*

khabar gumbira yang pertama ---> cek pertama aku dari Nuffnang telah selamat sampai...

*ye tuan-puan...aku kini menetap di Putrajaya*

alhamdulillah, walaupun takdela banyak macam blogger-blogger feymes yang lain tapi adalah something kan..??? bolehla jugak nak wat shopping di Jusco ujung minggu ini....tak banyak, tapi ada...yang sangat banyak adalah terima kasih dan penghargaan untuk mereka-mereka yang datang melawat atau menyinggah dan sudi meng'klik' banner iklan di sini...anda semua adalah yang paling hebat di dunia...dan insya Allah di akhirat juga...

*amaun takyah tunjukla kan...lau banyak aku tunjuk hokey..^_^*

hasil daripada cek ini akan aku simpankan dalam akaun si kecik nanti...encik Hasben kata, tak sangka blogger pemalas hapdet macam aku pun leh ada earning dari blog....*huhuhu~ kecik hati ai tau*...tapi pada aku...bukan aku yang membantu menambah simpanan si kecik ini tapi anda semua...semoga Tuhan membalas setiap kebaikan anda itu...

khabar gumbira yang kedua ---> baki pembayaran bagi akaun Maxis aku adalah negatif...*ha..???tak pahamla..ce cite..ce cite...*...sebenarnya macam ni...pagi tadi aku da log in ke akaun maxis aku untuk membayar bil..almaklumla aku ni pelupa sket bab-bab membayar bil henpon dan berukband ni...ditakuti henpon tetibe takleh pakai, sementara teringat tu aku pun laju-lajula nak check kat maxis...skali, hambik ko~!!~ baki akaun aku adalah negatif..???


*wah..seronotnye ada baki negatif dalam akaun...*

bile check-check balik rupanya bulan lepas aku terbayar dua kali untuk statement yang sama...maka setelah ditolak statement untuk bulan ni, masih ada lagi negatif seratus++ dalam akaun...alhamdulillah...maksudnya bulan ni dan bulan depan tak payah la aku nak membayar bil henpon...boleh tambah lagi saving untuk si kecik...^_^...hepi uols..maunye tak hepi....

khabar gumbira yang ketiga dan seterusnya ---> yang ini aku belum dapat lagi...tapi penah ada pakar motivasi beritau...bila saja satu-satu hari itu dimulakan dengan positif, insya Allah kita akan menerima yang lebih positif sehinggalah hari itu berakhir...dan esok, sudah tentunya akan jadi lebih baik dari hari ini...heheheh ^_^

MooD :: adalah sangat baik -- alhamdulillah...

2 comments:

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

kalau kita mula hari dengan baik mesti sepanjang hari kita berada dalam keadaan yang baik..
setuju!
(n_n)

Nia_alJunid said...

@orked: betul kan..??sebab yang paling penting ialah pengaturan minda dalam memulakan sesuatu...selebihnya akan dipermudahkan olehNya...semoga orked juga mempunyai hari yang sangat baik~

wHaT Do wE LoVe...???

OuR pReCioUs~!!!

How`s my pregnancy doing?